Poker på nett – Ny gratis detaljert poker guide til pokerromvalg

Les gratis hvordan du skal treffe ditt pokerromvalg når du spiller poker i virkeligheten og når du spiller online-poker. Dette er de kriteriene som avanserede spillere bør se etter. Les alt om måten du velger det perfekte pokerrommet, pokerroom og pokerturneringene på.

Som erfaren spiller kan du ha nytte av å velge pokerrom etter andre kriterier enn nybegynneren. Følgende kriteriesett vil passe for deg og dine valg:

  • Spillvalg
  • Programvare-spillbarhet
  • Programvarens stabilitet, sikkerhet og pokerromspolitikk

“Valg av spill” er en relativ retningslinje som ikke nødvendigvis betyr svake motstandere. For eksempel, kan aggressive fastsatte (fixed-limit) Hold’em spillere lete etter passive short-handed spill, akkurat som en ” tight number cruncher ” (en veldig disiplinert og matematisk spiller) kan lete etter løse-aggressive pot-limit Omaha High-Low spill. Den spillestilen som vinner flest penger, vil variere fra nettsted til nettsted og med forskjellige grenser.

poker spill

Noen av de tøffeste og tetteste rommene generelt er faktisk ofte de enkleste rommene å vinne i short-handed spill, da noen spillere ikke tilpasser seg så godt og spiller alt for strengt!

Veldig sterke spillere kan foretrekke strenge (tighte) bord med halvgode motspillere for å være mest effektive i deres spillestil. Ved å spille på disse bordene kan du opprette et dominerende selvbilde eller bord-image, hente inn masse penger og foreta mange “trekk”. Spillvalg er å velge å spille mot motstandere som har en stil du kan dra mest nytte av. Det kreves talent og kunnskaper for å finne et bord som er passende for en spiller.

Spillbarheten ved en programvare blir relevant når du ønsker å spille ved flere bord og/eller nettsteder. Noen rom er enklere enn andre, forstått på den måten at du kan spille på flere nettsteder samtidig uten å oppleve feilmeldinger eller forsinkelser. Noen få rom har programvare som kun tillater spillere å spille ved ett bord, noe som er verdt å sjekke om dersom du ønsker å spille ved flere bord samtidig.

I tillegg, de statistikkfunksjonene som pokerrommene tilbyr kan gi deg mange opplysninger, dersom du bruker disse, og spillernotatfunksjoner som kan være en avgjørende faktor.

Stabiliteten og sikkerheten ved en programvare er viktige, da problemer med internett-forbindelsen kan skape store tap, også hemmelige avtaler og andre typer juksing fra motspillere er en konstant trussel mot online-poker. I den forbindelsen vil vi gjerne gjøre oppmerksom på at de pokerrommene som vi anbefaler her på NorskPokerKilde.com alle har stabil og sikker programvare!

Se her for å finne bord som du som avansert spiller helt sikkert vil kunne nyte noen gode og profitable spill ved.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *